Wat is GRAVAA’s gepersonaliseerd bandendruk advies?

Een handmatige berekening specifiek voor de PlugPlug ‘t Zwin route. GRAVAA’s handmatig berekende bandendrukadvies biedt gravelrijders de mogelijkheid om hun bandenspanning te optimaliseren voor hun gewicht, fiets, banden en de verschillende ondergronden die ze tijdens PlugPlug ‘t Zwin zullen tegenkomen. Dit zorgt voor maximale grip, comfort en snelheid.

Waarom is de juiste bandenspanning zo belangrijk?
Een goede bandenspanning verhoogt je rijplezier, vermindert de kans op lekke banden en maakt je rit efficiënter. Tijdens gravelritten zoals PlugPlug ‘t Zwin wisselen de ondergronden sterk, van onverhard tot asfalt en kasseien. Hoewel het geen WK gravel is, zou het aanpassen van je bandenspanning aan deze ondergronden een wereld van verschil maken.

Hoe werkt het?
Heel eenvoudig! Dien jouw gegevens in via onderstaande bandendrukcalculator en ontvang een advies op maat. Vul je gewicht, fiets en bandenmaat in, en wij doen de rest. Onze experts zorgen ervoor dat je met een personaliseerde bandenspanning aan je avontuur begint.

Dien in voor je persoonlijke advies!
Wil jij het beste uit jouw rit halen? Dien dan voor vrijdag 12:00 je aanvraag in. Zo weet je zeker dat je goed voorbereid bent voor PlugPlug ‘t Zwin.

Hoe GRAVAA werkt en jou beter laat fietsen

Je leert het hier.

Marianne Vos wereldkampioen op GRAVAA Een bizarre prestatie

Je leest het hier.

DT Swiss met GRAVAA Jouw ultieme upgrade

Inspireer jezelf en anderen.